They Are the Champions 2015!!!

totica3

La finele unui sezon impecabil, Gemini Solutions a fost incununata, pentru al doilea an consecutiv, Campioana Sports Arena - Fotbal pentru IT&C! I-au urmat Orange si "gasca nebuna" de la RINF.

Vineri, 18 decembrie, la ceas de seara, medaliile, cupele si trofeele au stralucit la balonul din fosta baza sportiva Vointa. Dupa un an greu de fotbal, echipele au cules roadele muncii lor.

Cu o zestre perfecta de puncte - 87, acumulata dupa 29 de victorii, Gemini Solutions a ridicat, pentru al doilea an consecutiv, trofeul de Campioana IT&C. Si se mandreste in continuare cu cea mai buna aparare din competitie.

geminica2

Cu 24 de victorii, un egal si patru infrangeri, Orange a plecat acasa cu argintul.

orange2

Iar "gasca nebuna" de la RINF a fost rasplatita cu bronzul.

rinf3

Care este ordinea finala in Clasamentul general al celei de-a III-a editii a Campionatului Sports Arena - Fotbal pentru IT&C aflati aici.

In premiera, titlul de "Cel mai bun portar" n-a mai mers la Gemini, ci la Orange, rasplatind prestatia incantatoare si efortul depus de goalkeeper-ul "portocaliu" Marian Pana.

portaro

Si Golgheterul s-a schimbat, anul acesta trofeul revenindu-i lui Laurentiu Militaru de la Gemini Solutions.

golgheterl

Laur a marcat 74 de goluri, cu 29 mai multe decat urmatorul clasat, Bogdan Druga de la RINF.

"Gasca nebuna" de la RINF a dat MVP-ul competitiei: Alex Victor Mihai...

mvpa

... dar si "Cea mai inimoasa galerie" - desi cam scumpa la vedere anul acesta - si "Transferul anului", in persoana lui Bogdan Druga.

transfer

"Cel mai bun antrenor" a fost incununat Daniel Iftodi, sfatuitorul Gemini.

antrenor

Adrian Ganciu, managerul eXpert One Research, a fost desemnat "Cel mai bun antrenor-jucator", avand in vedere ca are la activ 35 de reusite si este golgheterul echipei sale.

Pentru modul in care a reusit sa-si "cresca" si sa-si motiveze echipa, ducand-o de la o victorie si un egal in tur, la opt victorii in retur, Razvan Scurtu de la Gameloft a castigat titlul de "Managerul Anului".

manager

Tot la Gameloft a ajuns si trofeul pentru "Echipa revelatie a campionatului", in timp ce Power Net Consulting a primit premiul special "Fotbal-spectacol".

FullSizeRenderv

Pentru "Fair Play" au fost rasplatite reprezentativele Ericsson, Luxoft si Endava.

Ericsson - fp

Diplome speciale au ajuns si la Cristi Tocitu (Luxoft) - "Cel mai bun atacant", Mihai Enache (IBM) - "Cel mai bun mijlocas", Marian Cristea (eMAG) - "Cel mai bun fundas" si Radu Marciu, portarul WIPRO, pentru "Jucatorul revelatie".

Felicitari campionilor si tutror echipelor participante pentru efortul, daruirea si perseverenta aratate!!!!