29 - 31 mai 2015, fotbal la Albenaaaaaa!!!!!!

IMG 6997

Ultimul weekend din mai este rezervat, ca in fiecare an, pentru celebrul turneu de fotbal Cupa Albena! Va asteptam cu soare, plaja, mare, distractie si mult fotbal! Iar daca vreti sa fiti in forma sportiva maxima, haideti inainte la Cupa Sports Arena - Futsal!

In perioada 29 - 31 mai toata suflarea fotbalistica din companii trece granita la bulgari pentru un turneu de fotbal special: Sports Arena - Cupa Albena.

Conditii de joc: teren sintetic in aer liber, arbitri profesionisti, asistenta medicala

Sistem de joc: 5+1; meciuri de 2x20 minute

Format de joc: grupe, semifinale, finale, meciuri de clasament

Beneficii echipe: minim 5 meciuri garantat; diplome, medalii, cupe

Bonus: pachete turistice la preturi preferentiale, prin partenerul Nova Travel – EUROLINES, incluzand servicii all-inclusive de cazare si masa, in hoteluri de 3 si 4 stele.

Cupa Sports Arena - Futsal creste forma pentru Bulgaria

Iar daca vreti sa va pregatiti foarte bine participarea la Cupa Albena - unde se joaca cu minge de sala, haideti inainte la Cupa Sports Arena - Futsal. Competitia debuteaza in aprilie si, pentru a reproduce cat mai bine conditiile de la Albena, vom juca in aer liber, pe teren artificial cu fir scurt. Pentru un plus de dinamism, am ales sistemul cu grupe, sferturi, semifinale, finale si meciuri de clasament, cu partide tur-retur.

Detalii despre cele doua competitii puteti obtine dandu-ne un e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Additional information