Sortii au decis!

tragere albena 2015

Luni seara, in compania vinurilor alese oferite de partenerul Crama Basilescu, a avut loc tragerea la sorti a grupelor Sports Arena - Cupa Albena 2015. Vineri, 29 mai, incepe batalia pentru marele trofeu!

Pustiul lui Marius Raicu, managerului echipei Romcarton, a oficiat si anul acesta tragerea la sorti...

GRUPA A
WHITELAND
ORANGE
RO CAZARE
ERICSSON

GRUPA B
SIMCOPOL
RINF
CREDIT AGRICOLE
ROYAL CAR

GRUPA C
FLANCO
EMSTE AGREGATE
FORD
REMILK

GRUPA D
ROMCARTON
GEMINI
RCS&RDS
RAM SECURITY

Programul meciurilor de la Sports Arena - Cupa Albena 2015 este disponibil aici.

De asemenea, in cadrul sedintei tehnice, s-a dezbatut Regulamentul competitiei si s-a decis, printre altele, ca, daca un jucator opreste o ocazie evidenta de gol a adversarilor (fault, tinere, hent, etc.) va primi doar cartonas galben. In schimb, daca respectivul jucator foloseste violenta pentru a opri faza, va fi eliminat.

Mai mult, toata lumea a fost de acord ca un jucator care primeste doua cartonase galbene in primele doua etape ale grupelor, va sta in a treia, insa daca primeste doua cartonase galbene in prima sau a doua etapa si in a treia, va avea drept de joc in sferturile de finala. Insa daca un jucator primeste cartonase galbene in sferturi si in semifinala, acesta nu va avea drept de joc in finala.

Toate regulile de joc batute in cuie luni seara pot fi consultate aici

Voucere cadou de la Crama Basilescu

Toate aceste decizii s-au luat la un pahar de vin de la Crama Basilescu, partenerul competitiei. 

Crama Basilescu va premia campionii de la Cupa Albena, dar si restul participantilor. Astfel, in parteneriat cu magazinul online de vinuri www.vivino.ro,  crama ofera vouchere de reducere in valoare de 50 RON la achizitionarea de vinuri pentru toti jucatorii. Pentru detalii, contactati-ne la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Additional information