Remilk, noua campioana de la Albena

campionii

Cupele au fost ridicate, medaliile au stralucit in soare si vinurile nobile de la Crama Basilescu au cinstit efortul noilor campioni ai turneului Sports Arena - Cupa Albena 2015!

La finele a trei zile de fotbal de calitate, cu 42 de meciuri, rasturnari de scor si rezultate decise la lovituri de departajare, Remilk a ridicat trofeul de campioana, urmata de echipele Emste Agregate si Simcopol.

remilk

emste

simcopol

Pe patru a terminat "Cea mai spectaculoasa echipa" din competitie, Gemini Solutions, care a trecut la mustata de un loc in finala "mare" (3-5 cu Remilk in semifinala, dupa ce a condus cu 3-0) si, mai apoi, de ultima treapta a podiumului (3-3 cu Simcopol in finala "mica" si 6-7 dupa loviturile de departajare).

gemini

Pe langa cupe, medalii si diplome, cele patru finaliste au fost premiate cu vin rosu - Emancipatio - de la Crama Basilescu. Noroc!

Trofee pentru cei mai buni jucatori

Trofeul de Golgheter a fost ridicat de George Ilie de la RoCazare (19 reusite), in timp ce Daniel Florea de la Remilk a fost rasplatit cu titlul de "Cel mai bun jucator".

golgheter

cel mai bun jucator

Interventiile de senzatie reusite in cele sase meciuri disputate la Albena i-au adus goalkeeper-ului Gemini, Razvan Grancea, statueta de "Cel mai bun portar".

portar

"Cel mai bun mijlocas" din turneu a fost desemnat Cristian Trandafir de la Simcopol, iar Iulian Stancu de la Emste Agregate "Cel mai bun fundas".

Andrei Navroschi de la Gemini Solutions si Laurian Leahu de la Simcopol au primit distinctii pentru prestatia ca antrenori.

antrenori

Pentru fair-play-ul aratat pe durata turneului au fost recompensate reprezentativele Romcarton si Ford.

Si cum fotbalul atrage multi suporteri, de la Sports Arena - Cupa Albena 2015 n-au lipsit galeriile. Sustinatorii Simcopol, Flanco si RAM Security au fost cei mai inflacarati si galagiosi si, prin urmare, au fost premiati la sfarsitul competitiei.

galerie

Diplome pentru "Cele mai inimoase galerii" au primit si echipele Ericsson si RINF care, in rapait de toba, s-au sustinut reciproc pe parcursul turneului si si-au unit fortele pentru a-si incuraja "colega" de Campionat IT&C - Gemini Solutions.

In cadrul Festivitatii de premiere au fost recompensati - si aplaudati - arbitrii Daniel Mirea, Emil Paun, Alexandru Crisan, Marian Ivanescu, Florin Negru si Sorin Ifrosa, "cea mai cea" asistenta medicala - Mihaela Mosu, precum si reprezentantii agentiei de turism partenere - Nova Travel.

Voucere cadou de la Crama Basilescu

Insa toti participantii la Cupa Albena sunt niste campioni, prin urmare Crama Basilescu le ofera tuturor e-voucere cadou. Astfel, in parteneriat cu magazinul online www.vivino.ro, crama face cinste cu o reducere de 50 RON la achizitionarea de vinuri pentru toti jucatorii.

Cum functioneaza voucherul? Cine doreste sa cumpere vin trebuie sa se autentifice / sa isi faca un cont pe magazinul online si, in momentul achizitiei, sa introduca un cod de voucher comunicat de Sports Arena managerilor echipelor participante. Astfel va beneficia de discountul de 50 RON. Atentie! O persoana poate folosi voucherul o singura data in perioada 18.05 – 30.09.2015 pentru cumparaturi de min. 200 lei +TVA.

Rezultatele de la Sports Arena - Cupa Albena 2015

GRUPA A

ORANGE - ROCAZARE 3-7
WHITELAND - ERICSSON 6-3
ERICSSON - ROCAZARE 5-7
WHITELAND - ORANGE 3-4
ORANGE - ERICSSON 0-4
ROCAZARE - WHITELAND 6-6

GRUPA B

SIMCOPOL - ROYAL CAR 5-2
RINF - CREDIT AGRICOLE 3-7
ROYAL CAR - CREDIT AGRICOLE 9-4
SIMCOPOL - RINF 5-3
RINF - ROYAL CAR 2-8
CREDIT AGRICOLE - SIMCOPOL 2-4

GRUPA C

FLANCO - REMILK 1-4
EMSTE AGREGATE - FORD 10-4
FORD - REMILK 4-16
FLANCO - EMSTE AGREGATE 4-6
EMSTE AGREGATE - REMILK 2-5
FORD - FLANCO 0-10

GRUPA D

RAM SECURITY - RCS&RDS 0-2
GEMINI SOLUTIONS - RCS&RDS 4-1
ROMCARTON - RAM SECURITY 5-3
ROMCARTON - GEMINI SOLUTIONS 0-2
GEMINI SOLUTIONS - RAM SECURITY 7-2
RCS&RDS - ROMCARTON 5-2

SFERTURI DE FINALA

ROCAZARE - EMSTE AGREGATE 4-9
WHITELAND - REMILK 4-5
SIMCOPOL - RCS&RDS 7-1
ROYAL CAR - GEMINI SOLUTIONS 1-5

SEMIFINALE

EMSTE AGREGATE - SIMCOPOL 4-2
REMILK - GEMINI SOLUTIONS 5-3

LOCURILE 3-4

SIMCOPOL - GEMINI SOLUTIONS 3-3 (7-6 D.P)

FINALA

EMSTE AGREGATE - REMILK 3-6

MECIURI DE CLASAMENT

ERICSSON - FLANCO 2-8
ORANGE - FORD 6-1
CREDIT AGRICOLE - ROMCARTON 6-4
RINF - RAM SECURITY 6-8
FLANCO - CREDIT AGRICOLE 8-4
ERICSSON - ROMCARTON 3-6
ORANGE - RAM SECURITY 6-4
FORD - RINF 8-6
WHITELAND - ROCAZARE 5-11
RCS&RDS - ROYAL CAR 3-0

 

Additional information