Albena, pregateste-te! Venim!

46 m

In perioada 27-29 mai 2016 va asteptam pentru o noua portie de fotbal la mare, la soare, la celebrul turneu Sports Arena - Cupa Albena!

Ca in fiecare an, in ultimul weekend din mai companiile din Romania au ocazia sa-si trimita reprezentativele pe litoralul bulgaresc la acest turneu de fotbal special. Echipele independente de jucatori amatori sunt si ele asteptate.

La fiecare dintre editiile Cupei Albena s-au strans peste 200 de jucatori, sustinuti puternic din tribune de colegi, rude si prieteni.

261 m

Pe lista participantilor traditionali ai turneului se numara companii importante din Romania precum RCS&RDS, Flanco, Ford, Credit Agricole, Romcarton, Politia Romana, Gemini Solution, RINF, Ericsson, Orange, Whiteland, BRD sau Farmaciile Dona.

Interesati?

Conditii de joc: teren sintetic in aer liber, arbitri si observatori profesionisti, asistenta medicala

Sistem de joc: 5+1; meciuri de 2x20 minute

Loturi: minim 7 jucatori

Format de joc: grupe, semifinale, finale, meciuri de clasament

Beneficii echipe: minim 5 meciuri garantat; diplome, medalii, cupe; miscare, relaxare si multa distractie la malul marii

Avantaj: pachete turistice la preturi preferentiale, prin partenerul Nova Travel – EUROLINES, incluzand servicii all-inclusive de cazare si masa, in hoteluri de 3 si 4 stele

Detalii si inscrieri prin e-mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la numerele de telefon +40 745 011 101 sau +40 744 426 677.

 

Additional information