REMILK, al doilea titlu consecutiv la Sports Arena - Cupa Albena

 locul1

Intr-o reeditare a finalei 2015, REMILK s-a impus cu BULFY si a castigat, pentru al doilea an consecutiv, turneul fotbalistic de pe litoralul bulgaresc. Bronzul a revenit unei echipe debutante in competitie, JUVENTUS BRAILA.

REMILK si-a aratat inca o data forta fotbalistica si si-a aparat titlul de campioana, dupa un parcurs fara infrangere - doar un egal in grupe, cu Metropolis, a impiedicat-o sa aiba un punctaj perfect.

lucul1bis

Desi au cedat in fata REMILK, jucatorii de la BULFY n-au fost tristi si au celebrat "ca la Popesti" al doilea titlu consecutiv de vicecampioni.

locul2

Locul trei a revenit unei echipe-surpriza - debutanta JUVENTUS BRAILA. Dupa un start nefericit - pierderea primului meci din grupa, micuta echipa s-a ambitionat si, cu multa munca, si-a castigat locul in finala mica si, mai apoi, pe treapta a treia a podiumului, in detrimentul Whiteland.

locul3

Pentru prestatia ca antrenor a fost rasplatit Ilie Rosu de la BULFY, in timp ce Cristian Theodorescu, creatorul si mentorul REMILK, a primit Distinctia de Excelenta.

antrenor

excelenta 

Cea mai spectaculoasa echipa a fost aleasa CFC WHITELAND, iar trofeul Fair-play a ajuns la FLANCO.

Mentiunea pentru "Cel mai bun fundas" al turneului i-a revenit lui Ionel Vioreanu (JUVENTUS BRAILA).

fundas

Dupa isprava din grupe, Andrei Mustatea de la METROPOLIS a fost aplaudat la scena deschisa si felicitat de baietii de la REMILK in momentul in care a ridicat diploma pentru "Cel mai bun mijlocas".

 mijlocas

Trofeul de "Cel mai bun portar" a ajuns in vitrina BULFY.

portar

Insa REMILK-ul a luat trofeul MVP - prin Ionel Paun "Pele" - si "gheata de aur" de golgheter - prin Romulus Ilie.

golgeter mvp

Chiar daca nu au fost medaliate, si echipele CFC WHITELAND, FLANCO, METROPOLIS, GEMINI SOLUTIONS, ROYAL CAR, A.S. CIMENTUL VALEA MARE PRAVAT, DANCO PRO, FORD, VHM, ROMCARTON, CREDIT AGRICOLE, RINF si ROCAZARE au fost rasplatite pentru participare. Pentru ca practica cu placere fotbalul si au dat totul pe teren, pentru noi toti participantii la Cupa Albena sunt niste campioni si ii asteptam cu bratele deschise si la editia 2017!

Fotografiile de la finale si de la festivitatea de premiere vor fi disponibile in curand pe https://www.facebook.com/campionatulsportsarena/

Additional information