Ultima necunoscuta

powernetnod

Asesoft si NOD au castigat Grupa Franz Beckenbauer, respectiv Lionel Messi si vor fi adversare in semifinalele Cupei IT. In lupta pentru trofeu, impotriva IBM, va mai intra Gemini Solutions, Teamnet sau Axway.

In Grupa Franz Beckenbauer a intrat in joc si Optaros, formatie care, chit ca n-a evitat infrangerile, a oferit o replica pe masura atat cu Endava, cat si cu Asesoft. Cu maximum de puncte, formatia manageriata de Adrian Tudor va juca luni, 27 mai, de la orele 18:00, in prima semifinala. Adversara va fi Network One Distribution, trupa care a rasuflat usurata in urma reeditarii meciului din campionat cu Power Net Consulting. “Portocala mecanica” a entuziasmat prin daruire, tehnica si viteza, dar plusul din punct de vedere fizic in favoarea NOD-ului si-a spus cuvantul in cele din urma. Power Net putea intoarce de la 0-2: a beneficiat de doua lovituri de la 9 m, insa numai a doua a fost transformata. Singura formatie care nu a gasit drumul spre gol a fost Oracle, insa echipa manageriata de Octavian Soimu a prestat un joc deschis, cu destule realizari in camp.
Iata rezultatele si marcatorii:

Grupa Franz Beckenbauer

ENDAVA - OPTAROS 3-2 (Radulescu '7 (pen.), '13, Caloian '8/ Caragea '5, Ionescu '19)

ASESOFT - OPTAROS 6-3 (Gilceava '9, '12, Manolache '11, '16, '17, Tudor '18/ Georgescu '8, Antal '11, Dinita '19 (pen.)

Grupa Lionel Messi

NOD - POWER NET CONSULTING 2-1 (Zaharia '6, Teodorescu '13/ Gempalia '20 (pen.)

POWER NET CONSULTING - ORACLE 3-0 (Margarit '10, Sava '12, Geampalia '14)

NOD - ORACLE 4-0 (Munteanu '12, '20, Teodorescu '13, Stancu '15)

Joi, 22 mai, cu incepere de la orele 18:00, se desfasoara meciurile din grupa Johann Cruyff, in care Axway, Teamnet si Gemini Solutions pornesc cu sanse egale la calificare. Ultimul joc din Grupa Franz Beckenbauer, Rinf – Optaros, se disputa doar pentru palmares.

Additional information