Minutul 37 i-a vaduvit de primul punct

IMG 4223

Cu doar doua meciuri la activ in Campionatul IT&C, InCrys a jucat de la egal la egal cu Luxoft Old Boys... pana cu trei minute inainte de final, cand "batranii" i-au rapit sansa trecerii unui prim punct in palmares. Wipro a celebrat a treia victorie consecutiva, cu 7 goluri inscrise, de la startul sezonului de toamna.

Dupa dubla de etapa trecuta cu Wipro, Mihai Pavel a deschis scorul pentru InCrys in chiar primul minut de joc, iar echipa sa a rezistat la carma pe tabela pana cu sase minute inainte de pauza. Vlad Sararu a restabilit egalitatea pentru Luxoft Old Boys, iar "batranii" s-au cam intrecut in ratari in repriza secunda. Au fost patru consecutive, urmate de o mare sansa de gol irosita de InCrys si, la faza imediat urmatoare, Luxoft a jucat bambilici la poarta adversa tot incercand sa bage minge-an ate si reusind, intr-un final... un fault la portar. Si asta n-a fost tot. Scapat singur cu portarul, Mihai Constantin a trecut si el razant pe langa gol; salvarea "batranilor" a fost Valentin Constantinescu care a facut 2-1 in minutul 37 si le-a adus victoria cu numarul trei - a doua consecutiva.

Trei victorii cu 7 goluri pe meci

IMG 4356

Profitand si de lotul "subtire" prezentat de IBM pentru meciul restant, Wipro a inceput in verva meciul si, desi a ratat dupa "bunu"-i obicei, a inscris de doua ori pana la jumatatea reprizei. "Nemtii" au avut sansa sa recupereze din diferenta aproape imediat, prinzandu-si adversarii pe contraatac. Din pozitie doi la unul, Madalin Balan l-a fentat pe portarul advers si i-a pasat lui Alexandru Costea care a trimis-o insa in bara. Atat le-a trebuit celor de la Wipro, ca in doua minute au facut 3-0. Costea a spart ghinionul in minutul 14, insa IBM n-a mai avut bafta de goluri pana la pauza, desi a incercat.

In repriza secunda tot Wipro a fost echipa cu "lipici", ducand la 7 numarul de reusite, in timp ce Madalin Balan a reusit sa mai strecoare un gol pentru IBM. A fost a treia victorie consecutiva - cu cate 7 goluri inscrise - obtinuta de Wipro de la startul sezonului de toamna.

 

Additional information