Inca o revansa

IMG 4603

Vodafone a trecut cu 3-1 de IBM, echipa in fata careia pierduse cu 2-4 in tur. Golgheterul 2016 - Catalin Neagu de la RINF - si-a luat si el un fel de revansa... in fata sortii. Dupa o accidentare ce l-a tinut pe bara mare parte din tur si 22 de goluri inscrise in ultimele 8 partide, el si-a dat joi "kilometrajul" peste cap, marcand de 15 ori intr-un singur meci si urcand pe primul loc in topul golgheterilor.

Dupa replica buna data Avirei etapa trecuta, Vodafone s-a ambitionat si mai si cu IBM. Alexandru Ghitan a deschis scorul in minutul 3 si, in ciuda atacurilor sustinute ale "nemtilor", alb-rosiii si-au conservat avantajul pana la pauza. La o bara a lui Alexandru Costea, Vodafone a raspuns cu doua noi goluri in prima jumatate a reprizei secunde, incingand si mai mult spiritele. IBM a turat motoarele, incercand sa recupereze, insa norocul i-a suras o singura data, in minutul 33.

Nou record de reusite

IMG 4564

Catalin Neagu de la RINF a dus la 15 recordul de goluri inscrise intr-un singur meci. Vechea performanta, de 9 reusite, fusese stabilita de Liviu Cofei de la Avira in tur. Revenit dupa o accidentare ce l-a tinut pe bara mare parte din tur, Neagu i-a "suflat" lui Cofei nu numai acest record, ci si primul loc in clasamentul maractorilor - pentru un singur gol, este adevarat.

Additional information