Tinmar sparge gheata

RUSU

Tinmar a bifat prima victorie in Liga Sports Arena in Etapa a III-a, depasind cu 11-4 echipa The Money Channel.

Cu capitanul Lucian Rusu si cu Mihai Stirbu in zi de gratie, Tinmar a inceput meciul in forta, ducand scorul la 5-0 pana in minutul 11. Replica The Money Channel a venit abia in minutul 12, prin capitanul Radu Dumitrache, insa Tinmar a inchis tabela cu 5 goluri avantaj la pauza, gratie reusitei din minutul 18 a lui Bogdan Vasile.

Ambele echipe au iesit la joc dupa pauza, baietii de la The Money Channel dornici sa refaca diferenta, in timp ce “petrolistii” au tras pentru golaveraj. Primul gol a venit tot pentru Tinmar, din gheata lui Mihai Stirbu, insa Money Channel nu s-a lasat, inscriind prin Radu Dumitrache si Lucian Pruna. A urmat un tur de forta pentru Rusu si Stirbu, ambii adaugand inca doua goluri “de caciula” la zestre deja substantiala a formatiei lor. Radu Dumitrache a gasit iar drumul spre gol in minutul 34, insa Valeriu Vrenciu a inchis tabela la 11-4 pentru “petrolisti”.

Lucian Rusu a fost cel mai prolific jucator, cu 5 reusite. Gratie acestora, el a urcat in fruntea Clasamentului Golgheterilor competitiei, la egalitate de goluri (7) cu Madalin Georgescu de la Marfin Bank.

Additional information