Bancpost transeaza infruntarea bancherilor

Atanasiu

Bacpost a depasit cu o diferenta de 6 goluri Marfin Bank, dupa o partida frumoasa, alerta, in care ambele echipe au mizat pe atac. Gratie dublei marcate, Madalin Georgescu de la Marfin isi pastreaza pozitia fruntasa in Topul Marcatorilor Ligii.

Marfin a deschis repede scorul, in minutul 3, prin golgheterul Madalin Georgescu, insa n-a rezistat prea mult in fata atacurilor sustinute ale Bancpost, in ciuda paradelor extraordinare ale portaruluiOvidiu Nica – apreciate chiar si de adversari. Florin Atanasiu, golgheterul Bancpost, a egalat situatia in minutul 7 si, in tandem cu Marius Ovidiu Vasile, au dus scorul la 3-1 pana la pauza.

In repriza secunda au iesit la rampa Adrian Putina si Madalin Mocanasu de la Bancpost, cu o dubla si, respectiv, un hattrick. Imprecizia in fata portii, interventiile portarului Stefan Nicusor si, in unele momente, ghinionul au tinut Marfin departe de gol pana in minutul 30 cand Madalin Georgescu a adus golul cu numarul doi pentru el si echipa sa. In ciuda dedicatiei aratate pe teren, baietii de la Marfin n-au reusit sa mai “miste” tabela pana la finele partidei. S-a terminat 8-2 in favoarea Bancpost insa, gratie dublei marcate in aceasta infruntare, Madalin Gorgescu ramane in fruntea Clasamentului Golgheterilor Ligii Sports Arena.

 

Additional information