Va asteptam la Sports Arena - Cupa Albena 2014!

Albena2014

Ultimul weekend din mai este rezervat, si anul acesta, pentru Cupa Albena – turneu de fotbal pentru companii! Intre 30 mai si 1 iunie 2014, Sports Arena va asteapta pe litoralul bulgaresc cu fotbal de calitate la mare, la soare.

Toti amatorii de fotbal din companii au ocazia de a participa la Cupa Albena 2014, o competitie fantastica, pe teren sintetic in aer liber, cu un format ce garanteaza spectacolul, incluzand minim cinci meciuri de echipa, distribuite in faza grupelor, semifinale si finale, plus meciuri de clasament.

Anul trecut, prima editie sub egida Sports Arena a traditionalului turneu de fotbal din Bulgaria a reunit peste 200 de jucatori din cadrul a 18 echipe: Orange, IBM, RCS & RDS, Flanco, Fort, BRD, Credit Agricole, Romcarton, Simcopol, Royal Car, Terano Construct, Remedia - la sectiunea "Firme"; Gemini Solutions, Whiteland, Tanzmannschaft, Romprest Security, Elfworkshop si RoCazare - la sectiunea "Open". A rezultat un spectacol fotbalistic total, cu 46 de meciuri jucate in aplauzele colegilor, prietenilor si familiilor.

Pachete turistice preferentiale

Pentru ca singurele griji ale participantilor la Cupa Albena 2014 sa fie doar cele legate de fotbal si de distractie, Sports Arena Production, prin partenerul Nova Travel – Eurolines, ofera posibilitatea contractarii unor pachete turistice la preturi preferentiale. Acestea includ servicii all-inclusive si ultra all-inclusive de cazare si masa, in hoteluri de 3 si 4 stele, precum si transport.

ATENTIE!!! Doar echipele care se inscriu pana la finele lunii aprilie beneficiaza de oferta turistica preferentiala!

Puteti afla toate detaliile despre competitie, oferta de participare si pachetul turistic la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

Additional information