Cu respiratia taiata

1-2

Simcopol si Tinmar au castigat la diferenta de un singur gol meciurile din Etapa a IV-a cu Bancpost si, respectiv, Marfin Bank.

Ambele partide au fost spectaculoase, cu fotbal de foarte buna calitate, ofensiv.

Bancpost a deschis tabela in infruntarea cu Simcopol, in minutul 4, prin Adrian Putina, insa politistii au revenit cu doua goluri inscrise rapid de Vali Bogdan Petre. Bancpost a continuat sa atace, in cautarea egalarii, insa tot Simcopol s-a lipit de gol in minutul 18, prin Cristian Trandafir. 3-1 la pauza si repriza secunda incepea in forta. In minutul 23, Adrian Putina face 3-2 pentru Bancpost si echipa bancara isi intensifica eforturile in fata portii Simcopol. Insa politistii au stat bine in aparare si si-au continuat raidurile in atac. Ambele echipe au fost lipsite insa de noroc in fata golului, ratarile tinandu-se lant.

Rusu, doua goluri avantaj in Topul Marcatorilor

1-3

Tinmar si Marfin s-au intrecut in goluri si in ratari, intr-un meci extrem de dinamic. Inceputul de partida a fost dominat de Marfin, care s-a desprins la doua goluri pana in minutul 8, gratie unei duble a lui Radu Ragalie. Pana in minutul 12 insa, Tinmar a revenit si a egalat, prin George Voicu si Bogdan Vasile. Spactacolul a continuat pana la pauza, cu atacuri rapide si parade spectaculoase ale portarilor – in special ale lui Ovidiu Nica de la Marfin.

In debutul reprizei secunde, Tinmar si Marfin au mers cap la cap. Valeriu Vrenciu a inscris pentru “petrolisti”, iar Catalin Dumitru a egalat pentru “bancheri”. Tinmar a rupt ritmul cu o dubla a golgheterului Lucian Rusu, la care Marfin a raspuns cu un singur gol – Bogdan Alexandru, in minutul 27. Mihai Stirbu a facut 6-4 pentru “petrolisti”, insa pe finalul partidei Marfin si-a intensificat atacurile. Din pacate pentru bancheri, n-au reusit sa mai infiga mingea-n plasa decat o data, prin Andrei Dumitrescu si meciul s-a incheiat 6-5.

Gratie celor doua reusite, Lucian Rusu se desprinde in fruntea Clasamentului provizoriu al Golgheterilor Ligii Sports Arena. Pe locul secund a ramas Madalin Georgescu, golgheterul Marfin, care a lipsit insa etapa aceasta.

Additional information