De neoprit

1Simcopol

Nicio echipa nu a reusit sa invinga Simcopol pana acum in Liga Sports Arena. Politistii au trecut cu 4-1 de echipa The Money Channel, dupa un meci incins.

Intr-o crestere de forma evidenta, baietii de la The Money Channel au intrat pe teren hotarati sa-si ia revansa dupa meciul tur si sa rupa sirul victoriilor Simcopol. Dupa sase minute de joc Florin Ochea a incheiat cu gol un contraatac si The Money Channel prelua conducerea.

Insa politistii au ambalat motoarele si au egalat situatia in minutul 11 cand mingea sutata de Cosmin Sisu de la 10 metri s-a infipt in plasa portii The Money Channel. Cinci minute mai tarziu, Cristian Trandafir ducea scorul la 2-1 pentru Simcopol dupa un contraatac. Pe final de repriza, un sut pe jos al lui Cristian Nitescu il prinde pe picior gresit pe portarul Money Channel si politistii intrau la vestiare cu doua goluri avantaj.

Repriza secunda a fost extrem de echilibrata si de incinsa. Ambele echipe au jucat ofensiv, dandu-le mult de lucru portarilor. Singura reusita a apartinut Simcopol care a inchis tabela la 4-1 in minutul 32, prin Cristian Trandafir.

 

Additional information