Campionii IT&C 2017

IMG 7945

Cu 75 de puncte adunate in 25 de meciuri castigate, Avira a ridicat trofeul de Campioana la Fotbal pentru IT&C 2017! Gasca RINF-ului a luat argintul pentru al doilea an consecutiv, iar bronzul a intrat in posesia Endava. 

Daca la finele lui 2016 a fost desemnata "Echipa Revelatie", dupa ce a terminat pe V la general la debutul in competitie, anul acesta Avira a plecat acasa cu titlul de Campioana IT&C. 130 de goluri marcate, 37 primite, 25 de victorii, o infrangere si 75 de puncte in clasamentul general sunt "cifrele" medaliatei cu aur.

IMG 7938

Cu 21 de victorii, 3 egaluri si doua infrangeri, RINF si-a adjudecat, pentru al doilea an la rand, trofeul de Vicecampioana.

IMG 8012

"Gasca nebuna" a inscris de 126 de ori si a avut tot 37 de goluri incasate.

Dupa ce a terminat ultimele doua editii de Sports Arena - Fotbal pentru IT&C pe IX, Endava a avut un sezon excelent si, cu 18 victorii, un egal, 7 infrangeri, 73 de goluri marcate, 31 primite si un total de 55 de puncte in clasamentul general, a urcat pe ultima treapata a podiumului.

IMG 7921

Pe IV anul acesta au terminat baietii de la Misys, urmati de Luxoft, Wipro, Orange, Orange Services, Vodafone, Luxoft Old Boys, IBM, NTT DATA, Softvision si InCrys - echipa care a intrat in competitie in retur si a lasat o impresie foarte buna dupa doua victorii si cateva meciuri in care si-a tinut adversarii in sah pana aproape de final.

Distinctii individuale

"Golgheterul" IT&C 2017 este Liviu Cofei de la Avira, cu 65 de reusite.

IMG 7934

Fostul detinator al titlului, Catalin Neagu de la RINF, i-a urmat in top - 53 de goluri marcate, dupa ce a lipsit mare parte din tur din cauza unei accidentari. Trofeul de "Cel mai valoros jucator" in 2017 a fost al lui.

Titlul de "Cel mai bun portar" i-a revenit lui Vlad Florea de la Endava.

IMG 7916

Iulian Mitan (Avira) a fost desemnat "Jucatorul - revelatie" in 2017.

IMG 7931

Diploma pentru "Transferul anului" i-a fost acordata lui Alexandru Mihai Popa, portarul RINF in returul campionatului.

IMG 7924

Cu titlul de "Atacantul anului" a fost recompensat Alexandru Croitoru de la Orange, in timp ce trofeul de "Cel mai bun mijlocas" ajunge la un alt Croitoru - Cosmin, de la Luxoft.

"Cel mai bun antrenor - jucator" este iar Serban Lia, managerul Orange.

IMG 7912

Titlul de "Antrenorul anului" i-a revenit lui Mihnea Pirvulescu de la RINF - care si-a coordonat echipa cu o mana de fier de pe margine si rareori s-a mai aruncat in lupta din teren.

IMG 7923

Pentru modul in care si-a intarit si sudat echipa, Alexandru Frigioiu (Avira) a fost desemnat "Managerul anului".

IMG 7932

Trofee speciale

"Echipa Revelatie" este Wipro, dupa o evolutie laudabila in 2017, in timp ce Misys si Vodafone au fost recompensate cu premiul special "Fotbal-spectacol".

Pentru fair-play au fost recompensate Softvision si NTT DATA, dar si managerul Orange Services, Adrian Lungu. Fair-Play inseamna prietenie, spirit de echipa, diversitate, toleranta, egalitate, solidaritate, grija pentru coechipieri si adversari. Fair-Play inseamna bucuria jocului.

Acestea fiind spuse, felicitari tutror participantilor pentru efortul, daruirea si perseverenta aratate pe teren!

IMG 7942

Va asteptam si in 2018 cu forte proaspete!

Additional information