Poker pentru Vladuca

IMG 6415

Vodafone a obtinut a opta victorie de anul acesta si si-a luat revansa in fata Wipro la finele unui meci deschis, cu multe goluri. A fost 8-5, jumatate dintre reusitele echipei telecom fiind semnate de Andrei Vladuca - autorul a doar doua goluri pana in etapa cu numarul 22.

Vladuca a deschis scorul in primul minut si a revenit cu gol cinci minute mai tarziu in fata unei echipe a Wipro un pic cam "impiedicate" in atac. "Fosforescentii" au reusit sa scuture amorteala si sa intre in joc prin Constantin Muceanu, care a inscris "ca la mondiale", secondat de Liviu Lazar cateva minute mai tarziu. Egalitatea s-a mentinut pana aproape de pauza, insa Ionut Badea a rupt iar ritmul cu un gol de senzatie, trimitand mingea-n ate de la jumatatea terenului, dupa un fault, iar Andrei Vladuca a incheiat socotelile primei reprize inchizand tabela la 4-2 pentru Vodafone.

Repriza secunda a debutat furibund, cu inca un gol pentru Vodafone, urmat de trei pentru Wipro care egaliza iar situatia, insa finalul de meci a fost al telecomistilor, care au mai bagat trei boabe-n poarta si au inchis tabela la 8-5.

 

Additional information