Campionii Sports Arena - Futsal

totiPrioriconstruct a castigat prima editie a Campionatului Sports Arena - Futsal. Whiteland este vicecampioana, in timp ce RAM Security a luat bronzul.

Read more...

29 - 31 mai, fotbal la Albenaaaaaa!!!!!!

IMG 6997Ultimul weekend din mai este rezervat, ca in fiecare an, pentru celebrul turneu de fotbal Cupa Albena! Va asteptam cu soare, plaja, mare, distractie si mult fotbal! Iar daca vreti sa fiti in forma sportiva maxima, haideti inainte la Cupa Sports Arena - Futsal!

Read more...

A fost derby!

Primele doua clasate din Campionatului Sports Arena - Futsal, Prioriconstruct si Whiteland, au terminat la egalitate partida retur, dupa un duel palpitant. Condusa cu 3-1 la pauza de RCS&RDS, Romcarton a revenit spectaculos si si-a adjudecat meciul din etapa a XIV-a cu un avans de trei goluri, in timp ce FC Recidivistii si Flanco au incheiat si ele "en fanfare".

Read more...

Record de goluri

NechitaAlexandru Nechita de la Prioriconstruct a stabilit un nou record de goluri inscrise de un jucator intr-un singur meci in Campionatul Sports Arena Futsal - 7 - si a preluat sefia Clasamentului Marcatorilor. De altfe, etapa a XIII-a a fost una bogata in reusite: 41 in 4 meciuri.

Read more...

Whiteland si Tinmar conduc in topul Golgheterilor

stire12Mircea Catargiu de la Whiteland si Lucian Rusu de la Tinmar sunt cei mai prolifici marcatori din Campionatul Sports Arena - Futsal, cu 16 reusite. Ei sunt urmati, la doar un gol distanta, de Daniel Gutnic de la RAM Security si Alexandru Nechita de la Prioriconstruct.

Read more...

Victorie la scor pentru Recidivistii IT

Et 11 RecidivistiiRecidivistii si-au luat revansa la scor in fata RCS&RDS in etapa a XI-a a Campionatului Sports Arena - Futsal, dupa ce pierdusera cu 2-4 in tur. Pe lista castigatoarelor etapei si-au mai trecut numele Prioriconstruct, Romcarton si Medicarom.

Read more...

RAM isi ia revansa

Et 10 RAMDupa ce a pierdut la un gol diferenta in fata Medicarom in turul Campionatului Sports Arena - Futsal, RAM Security si-a luat revansa in retur. Romcarton si Prioriconstruct au facut si ele diferenta in retur, dupa ce in tur terminasera la egalitate cu Recidivistii si, respectiv, Flanco. Liderul Whiteland s-a impus din nou in fata Tinmar si a preluat conducerea si in clasamentul golgheterilor, prin Mircea Catargiu.

Read more...

La casa noua

Screenshot from 2015-01-13 145424Meciurile din returul Campionatului Sports Arena - Futsal se joaca joia, intr-o noua locatie.

Read more...

2 ani de Sports Arena

tortAm implinit 2 "anisori" de fotbal intre marile companii din Romania. Oare cand a trecut timpul?!

Read more...

Dubla pentru Prioriconstruct

Et 9 Priori 1Prioriconstruct si-a trecut in cont inca doua victorii, dupa ce a castigat restantele cu Romcarton si VHM, urcand pe primul loc in clasamentul general provizoriu al competitiei. Pe lista echipelor invingatoare si-au mai trecut numele, etapa aceasta, Flanco si Whiteland.

Read more...

Recidivistii au spart gheata

Et 8 Recidivistii 2Dupa ce au fost egalati in ultimele minute de joc de trei ori si au pierdut la limita doua meciuri, Recidivistii au reusit prima victorie in Campionatul Sports Arena - Futsal in fata puternicei echipe a RAM Security. Romcarton ramane singura echipa neinvinsa din competitie, in timp ce Whiteland a obtinut a patra victorie.

Read more...

"Vinerea neagra", de bun augur pentru Flanco

Et 7 FlancoFlanco a depasit cu 3-0 de RCS&RDS in etapa a VII-a a Campionatului Sports Arena - Futsal, trecandu-si in palmares a doua victorie. Recidivistii au inregistrat o noua remiza - a treia, fiind egalati in ultimul minut de Whiteland, in timp ce VHM a trecut la scor de Tinmar.

Read more...

VHM, prima echipa care invinge RAM

Et 6VHM a trecut peste prima infrangere suferita in etapa a V-a si a devenit cea dintai echipa care a luat trei puncte in fata RAM Security. Singura echipa neinvinsa ramane Romcarton, care are insa mai putine meciuri jucate.

Read more...

RAM Security egaleaza VHM la puncte

Et5 RAMRAM Security a castigat cu 6-1 meciul cu Flanco din etapa a V-a a Campionatului Sports Arena - Futsal si s-a instalat in fruntea clasamentului general, la egalitate de puncte cu VHM, care a inregistrat prima infrangere.

Read more...

Additional information