Dubla pentru Prioriconstruct

Et 9 Priori

Prioriconstruct si-a trecut in cont inca doua victorii, dupa ce a castigat restantele cu Romcarton si VHM, urcand pe primul loc in clasamentul general provizoriu al competitiei. Pe lista echipelor invingatoare si-au mai trecut numele, etapa aceasta, Flanco si Whiteland.

Dupa 10 minute de joc frumos si echilibrat, Marian Sava de la Romcarton l-a invins pe vajnicul portar al Prioriconstruct, Iulian Dumitrescu, si a deschis scorul cu un sut puternic, la capatul unui atac pozitional. Insa Priori a replicat rapid, cu doua reusite semnate de Marian Boiesan si Gheorghe Constantin si a intrat la pauza in avantaj.
In debutul reprizei secunde, Valentin Geanel a restabilit egalitatea pentru Romcarton, insa Prioriconstruct a raspuns din nou cu doua goluri (Boiesan in minutul 26 si Cristian Gata in minutul 31) si a inchis tabela la 4-2.

Potriveala sau nu, victoria cu VHM a fost obtinuta tot la diferenta de doua goluri. Si tot dupa ce adversarul a fost in avantaj. Astfel, VHM a deschis scorul rapid, in urma unei actiuni individuale marca Adrian Pitu. Priori a avut nevoie de sapte minute pentru a egala situatia pe tabela dar, mai apoi, a invins de doua ori apararea de fier a VHM in repriza secunda si s-a impus cu 3-1.

Et 9 Priori 1

Eroul meciului pentru "constructori" a fost, fara doar si poate, golgheterul echipei, Alexandru Nechita, care a semnat toate cele trei reusite.

Trei goluri pentru victoria cu numarul 3

Et 9 FlancoDupa ce a pierdut cu 2-3 la Whiteland etapa trecuta, Flanco s-a impus, cu 3-2, in fata IT-stilor de la FC Recidivistii, dupa o partida frumoasa si disputata. "Albastrii" au deschis scorul in minutul 5, prin Bogdan Avramia si s-au desprins la 2-0 doua minute mai tarziu, gratie unei reusite a lui Razvan Dragomir. Recidivistii au alergat mult dupa gol, insa mingea a refuzat sa intre-n poarta... cel putin pana in minutul 18, cand managerul echipei, Marian Craciunescu, a spart ghinionul cu bara-gol.
Minutul 9 al reprizei secunde gaseste Recidivistii in atac. Bogdan Ionascu trimite un lob in transversala, insa coechipierul sau, Florian Mocanu, este pe faza si impinge mingea-n ate. 2-2 si meciul era, practic, relansat. Trei minute mai tarziu, Nicu Olenic il invinge insa pe portarul "recidivist" si inchide tabela la 3-2 pentru Flanco, care isi trece in palmares victoria cu numarul trei.

Pe locul doi

Et 9 Whiteland

Doua cornere au adus doua goluri (Alexandru Siru, min. 10 si Mirel Ghita, min. 12) pentru Whiteland in prima repriza a intalnirii cu Medicarom. Acelasi Siru loveste din nou - de data aceasta pe contraatac - in minutul 24, insa si George Petroiu sparge gheata pentru Medicarom in acelasi minut. 3-1, scor ce avea sa ramana neschimbat pana cu patru minute inainte de fluierul final. In minutul 36, managerul Whiteland, Ionut Neagu, incheie cu gol un contraatac de tip 3 contra 1, insa Medicarom nu renunta la lupta si, inainte de fluierul final, Razvan Minea aduce reusita cu numarul doi la capatul unei actiuni solitare. S-a terminat 4-2 pentru Whiteland care ocupa locul secund in campionat, avand un meci si 3 puncte mai putin decat liderul Prioriconstruct.

 

Additional information