Avira, castigatoare

IMG 7798

Egalitate la 1 la pauza si 2-1 la final pentru Avira in derby-ul restant cu ocupanta locului secund, RINF. "Campionii!!!" au strigat baietii in rosu la final.

A fost, fara doar si poate, cel mai tare meci din acest sezon de Fotbal pentru IT&C. Tactica, joc de calitate, inerceptii si scheme de joc entuziasmante, ocazii si doi portari la inaltime. Bogdan Druga a avut ocazia sa deschida scorul pentru RINF, apoi Florin Plecanciuc s-a infiltrat in fata portii si a ratat pentru Avira. Golgheterul "gastii nebune", Catalin Neagu, a trecut si el pe langa gol, dar cel care a "inaugurat" tabela a fost Liviu Cofei, liderul marcatorilor. Avira a reusit sa "fure" mingea de la Florin Dovleac inainte ca acesta sa iasa cu ea la picior din propria jumatate si Cofei si Plecanciuc au scapat pe contraatac, fentandu-i pe ultimul aparator, Catalin Buceceanu, si pe portarul RINF. "Nu-i nimic, joaca! Recuperam!", l-a incurajat Mihnea Pirvulescu de pe margine pe Dovleac si "gasca nebuna" a continuat lupta la balon, obtinand, dupa doar doua minute un corner. Pirvulescu a cerut time-out inainte de executie, pentru a-si "monta" baietii si... corner executat impecabil, cu Neagu la finalizare. "Gol!!!". "E 0-0, haideti!", insa pana la pauza niciuna dintre echipe n-a mai reusit sa inscrie.

Dupa reluare, Plecanciuc a prins bara; Dovleac le-a dat replica adversarilor imediat, incercand sa impinga in ate o minge aflata pe linia portii, dupa o buluceala in careul Avira. Insa portarul Ovidiu Klim era fix in picioarele lui, blocandu-l. In minutul 27, Cofei desprinde iar Avira, incingand si mai tare meciul. Pe final s-a lasat cu un rosu pentru Avira - pentru cumul de galbene - si doua ocazii de egalare pentru RINF - prima la faza fixa de dupa eliminare si cea de-a doua fix inainte de fluier, cand Catalin Buceceanu a prins insa bara.

"Asta chiar a fost fotbal!" si "Campionii!!!" s-au auzit din tabara Avira. Si... "n-o sa uit niciodata primul meci dintre noi in capionat, cand am avut 2-1 la pauza si ne-ati batut cu 12-2", le-a marturisit managerul Avira, Alex Frigioiu, adversarilor de la RINF, in timp ce-si dadeau mana si se felicitau dupa partida.

 

Additional information