Record de goluri

Nechita

Alexandru Nechita de la Prioriconstruct a stabilit un nou record de goluri inscrise de un jucator intr-un singur meci in Campionatul Sports Arena Futsal - 7 - si a preluat sefia Clasamentului Marcatorilor. De altfe, etapa a XIII-a a fost una bogata in reusite: 41 in 4 meciuri.

Nici nu trecuse bine de jumatatea primei reprize si Nechita bifase deja hat-trick-ul in partida cu RCS&RDS. Iar cu aportul lui Mihai Neamtu, Priori a ajuns sa conduca la pauza cu 5-1, singura reusita a "cablistilor" fiind semnata de Cristian Gabriel Tudor in minutul 11.
Dupa reluarea partidei, Prioriconstruct a marit rapid diferenta, la 7-1, prin Nechita si Marius Pana, insa RCS a revenit in meci cu o dubla a lui Cristian Gabriel Tudor si inca o reusita a lui Viorel Gurgu. Finalul a apartinut insa "constructorilor", care au infipt mingea-n ate de inca 7 ori in decurs de 8 minute prin aceeasi jucatori: Nechita, Pana si Neamtu. S-a terminat 14-4, jumatate din golurile Prioriconstruct fiind trecute in dreptul lui Alexandru Nechita care a stabilit, astfel, un nou record si a preluat conducerea in Clasamentul Marcatorilor.

Recidivistii - tinmar

11 reusite au fost si in partida dintre IT-stii de la FC Recidivistii si Tinmar. Recidivistii au inceput in forta, deschizand scorul la finele primului atac, prin Bogdan Gavan, insa capitanul Tinmar, Lucian Rusu, a restabilit egalitatea in minutul 3. Cu un lot in mare verva, IT-stii au revenit la carma partidei in minutul 8, cand Mihai "Fery" Ferener-Vari a trimis mingea-n poarta printre picioarele goalkeeper-ului Tinmar si au "recidivat" sase minute mai tarziu, prin Nicolae Bogdan Neculaescu. 3-1 la pauza. In primele sase minute din repriza secunda Marian Craciunescu, Fery si Gavan, au marit avantajul Recidivistilor la 5 goluri, insa Tinmar a redus din diferenta cu o dubla a lui Lucian Rusu. Gavan a bifat hat-trick-ul in minutul 32, ridicand la 7 numarul de goluri din contul Recidivistilor, in timp ce Tinmar a reusit sa mai inscrie o data pana la final, prin George Voicu. 7-4 scor final si Recidivistii si-au trecut in cont a patra victorie.

Whiteland- Romcarton

Etapa a XIII-a a fost una cu noroc si pentru Whiteland, care s-a impus in fata Romcarton cu 6-1, dupa o prima repriza echilibrata atat pe teren cat si pe tabela - 1-1 la pauza.

RAM-Flanco

RAM Security si Flanco au luptat de la egal la egal in ultimul meci al etapei, lucru dovedit si de deschiderea tarzie a scorului. Abia in minutul 17 Raul Neagoe de la RAM a reusit sa sparga gheata, trimitand mingea-n poarta Flanco cu capul, din 2 metri, dupa o respingere nefericita a portarului advers. Dupa pauza, Radu Ban, capitanul Flanco, a restabilit egalitatea dupa o reluare din apropierea portii, insa in minutul 26 Neagoe desprindea iar RAM pe tabela. Doua minute mai tarziu, Claudiu Ionescu "rupe" plasa portii RAM cu un sut puternic, din 12 metri insa bucuria Flanco a fost scurta. In minutul 29, Viorel Nita a inscris pe langa portarul advers, iesit la blocaj, si a inchis tabela la scorul de 3-2 in favoarea RAM Security.

 

Additional information