"Vinerea neagra", de bun augur pentru Flanco

Et 7 Flanco

Flanco a depasit cu 3-0 de RCS&RDS in etapa a VII-a a Campionatului Sports Arena - Futsal, trecandu-si in palmares a doua victorie. Recidivistii au inregistrat o noua remiza - a treia, fiind egalati in ultimul minut de Whiteland, in timp ce VHM a trecut la scor de Tinmar.

Dupa o prima repriza echilibrata si rezultat nul la pauza, Catalin Dragomir a reusit sa deschida scorul pentru Flanco in minutul 24, la capatul unui contraatac. Doua minute mai tarziu, coechipierul sau, Bogdan Avramia, fructifica o repunere de la margine, trimitand mingea-n ate printre picioarele portarului RCS&RDS, Cristian Barta.

Jucatorii RCS&RDS au depus un efort considerabil pentru a reveni pe tabela, dar golul i-a ocolit. "Vinerea neagra" s-a dovedit insa de bun augur pentru Flanco si Bogdan Avramia care, cu sase minute inainte de fluierul final, a inchis tabela la 3-0 cu bara-gol, dupa ce l-a driblat chiar si pe portarul advers.

Egalare pe final

Et 7 Recidivistii

FC Recidivistii si Whiteland au facut spectacol in etapa a VII-a, cu fotbal de calitate si un final pe muchie de cutit. IT-stii "recidivisti" au inceput in forta partida, deschizand scorul prin Sidorel Ion in minutul 3. Trei minute mai tarziu aveau 2-0, dupa o reusita frumoasa a lui Bogdan Neculaescu.

Partida s-a incins, atacurile si contraatacurile succedandu-se intr-un ritm nebun. Dupa mai multe interventii salvatoare ale portarului "recidivist" Razvan Grancea, Whiteland reuseste sa inscrie in minutul 12, prin Alexandru Siru, micsorand ecartul de pe tabela la un singur gol. "Galbenii" au continuat sa preseze pentru egalare, insa Grancea a fost magistral intre buturi, in timp ce coechipierii sai au incercat sa surprinda pe contraatac.

Scorul a ramas neschimbat pana in minutul 31, cand Alex Siru a reusit sa egaleze, insa, cu doar 4 minute inainte de final, Whiteland se vedea iar condusa, dupa ce un sut la coltul lung al lui Alin Niculescu l-a depasit pe portarul Mihai Tudorica. Ultimele minute au fost de foc, cu Whiteland dezlantuita in atac si Recidivistii aparandu-se cu indarjire, hotarati sa prinda prima victorie. N-a fost sa fie pentru IT-sti... in minutul 39, Mircea Catargiu a finalizat cu bara-gol un contraatac pe flancul drept si meciul se incheia la egalitate 3-3.

Al doilea portar-marcator

Et 7 VHM

Doi portari si-au trecut numele pe lista marcatorilor in Campionatul Sports Arena - Futsal. Dupa ce Iulian Dumitrescu de la Prioriconstruct a fost deschizator de drumuri, transformand un penalti in meciul din etapa a V-a cu Tinmar, in aceasta etapa Constantin Stoian, goalkeeper-ul VHM, a parasit buturile pe final de meci si a marcat, la capatul unui contraatac purtat tot impotriva Tinmar. Echipa sa s-a impus cu 12-3 in fata "petrolistilor", cu aportul lui Costinel Capra, Robert Cristea, Razvan Stoica, Ciprian Voicu si Adrian Pitu.

 

Additional information