RAM Security egaleaza VHM la puncte

Et5 RAM

RAM Security a castigat cu 6-1 meciul cu Flanco din etapa a V-a a Campionatului Sports Arena - Futsal si s-a instalat in fruntea clasamentului general, la egalitate de puncte cu VHM, care a inregistrat prima infrangere.

Dupa ce a inscris patru goluri in meciul din etapa a II-a cu Whiteland, Daniel Gutnic de la RAM si-a facut de cap etapa aceasta si cu apararea Flanco, infigand mingea-n ate de trei ori. Cu aportul lui Viorel Nita, Florin Burcea si Raul Neagoe, RAM a condus cu 6-0 pana in ultimul minut al partidei, cand Nicu Olenic a inscris golul de onoare pentru Flanco.

Cu trei victorii si un egal in cele patru meciuri disputate pana acum, RAM a ajuns la 10 puncte in clasamentul general si imparte primul loc cu VHM, echipa care are un meci in plus disputat, dar care a inregistrat etapa aceasta prima infrangere in fata Whiteland.

Prima infrangere

Et5 VHM

Mircea Catargiu de la Whiteland a reusit sa pacaleasca de doua ori solida aparare a VHM si pe vajnicul portar Constantin Stoian in prima repriza, in timp ce baietii de la VHM au fost lipsiti de noroc - dar si de inspiratie in unele cazuri - in fata portii adverse. Ilie Filip a reusit sa reduca din diferenta in debutul reprizei secunde si VHM s-a aruncat cu toata forta in atac. Partida s-a incins si recuperarile, contraatacurile si ratarile s-au tinut lant. Dar si faulturile.

Ghinionul s-a tinut scai de VHM, care si-a vazut ambii portari scosi pe bara de accidentari. Managerul Ovidiu Sasu a fost nevoit sa schimbe rolul de fundas cu cel de portar si Whiteland a profitat, inscriind, in minutul 37 golul cu numarul trei. Robert Cristea si Costinel Capra au luat la tinta poarta Whiteland, in cautarea golurilor egalizatoare, dar incercarile lor au fost fara rezultat pe tabela de marcaj.

 

Additional information