A fost derby!

Primele doua clasate din Campionatului Sports Arena - Futsal, Prioriconstruct si Whiteland, au terminat la egalitate partida retur, dupa un duel palpitant. Condusa cu 3-1 la pauza de RCS&RDS, Romcarton a revenit spectaculos si si-a adjudecat meciul din etapa a XIV-a cu un avans de trei goluri, in timp ce FC Recidivistii si Flanco au incheiat si ele "en fanfare".

Duelul campionatului este, fara doar si poate, cel dintre Prioriconstruct si Whiteland. Dupa 5-4 in tur in favoarea Whiteland si un parcurs "cap la cap", cele doua echipe s-au "ciocnit" etapa aceasta intr-un meci incendiar. Initiativa deschiderii scorului le-a apartinut "constructorilor", Bogdan Vintila trimitand mingea-n ate in minutul 8, insa Mihai Alexandrescu a restabilit egalitatea patru minute mai tarziu. Priori a revenit in avantaj, prin Romica Ilie, dar replica Whiteland nu s-a lasat prea mult asteptata si Cristian Iordan a facut 2-2. Cu un minut inainte de pauza, Ilie a bifat dubla si "constructorii" intrau la vestiare in avantaj.

Dupa noua minute de joc din repriza secunda, golgheterul competitiei, Alexandru Nechita, puncta pentru 4-2 si Priori jubila. Insa Whiteland a revenit in forta pe final si golgheterul echipei, Mircea Catargiu, si-a aratat inca o data valoarea cu o dubla pe final, inchizand tabela la 4-4. Priori este lider in acest moment, cu 33 de puncte - 3 mai multe decat Whiteland, care are insa un meci mai putin disputat. Insa daca cele doua termina la egalitate la final, Whiteland va avea castig de cauza, gratie victoriei din tur.

Ce revenire!

Dupa o victorie zdrobitoare in tur, Romcarton a inceput in forta meciul cu RCS&RDS, deschizand scorul in minutul 8, prin Razvan Axinia. "Galbenii" au continuat sa domine jocul, insa... surprize! surprize! RCS-ul a lovit fulgerator pe contraatac. Alexandru Gabriel Alexandrescu, Andrei Dan Iosifescu si Adrian Satran l-au invins pe "Torres" Mares si "cablistii" intrau la pauza cu doua reusite avantaj.

In cea de-a doua repriza insa, Romcarton a deschis robinetul la conducta cu goluri si, profitand si de accidentarea goalkeeper-ului advers, Axinia si Valentin Geanel au restabilit egalitatea, pentru ca in minutul 32 Constantin - Anton Cristea sa-i aduca pe "galbeni" in avantaj. RCS nu s-a predat insa si Iosifescu a adus egalarea doua minute mai tarziu. O dubla a lui Laurentiu Cazan si o noua reusita a lui Razvan Axinia au inchis insa tabela la 7-4 pentru Romcarton.

Victoria cu numarul 5

Etapa a XIV-a a adus reusita cu numarul 5 pentru Flanco, care a dispus cu 5-1 de Tinmar la finele unei partide pe care a dominat-o clar.

Dupa o prima repriza echilibrata, in care a reusit sa revina de la 2-0, Medicarom a cedat in fata atacurilor neobosite purtate de Recidivistii IT care si-au trecut in cont victoria cu scorul de 6-2. 

 

Additional information