Victorie la scor pentru Recidivistii IT

Et 11 Recidivistii

Recidivistii si-au luat revansa la scor in fata RCS&RDS in etapa a XI-a a Campionatului Sports Arena - Futsal, dupa ce pierdusera cu 2-4 in tur. Pe lista castigatoarelor etapei si-au mai trecut numele Prioriconstruct, Romcarton si Medicarom.

Partida RCS&RDS versus Recidivistii a fost una extrem de disputata si incinsa. RCS a infipt mingea-n ate de 4 ori, insa Recidivistii au aratat o precizie in fata portii de invidiat, inscriind pe banda rulanta: 5 goluri in prima repriza si 8 in cea secunda. S-a terminat 13-4 in favoarea IT-stilor... si 1-1 la eliminari.

7 pentru Medicarom si Romcarton

Medicarom si Romcarton au inscris, fiecare, de cate sapte ori in poarta adversarelor din etapa a XI-a, Tinmar si, respectiv, Flanco.

Et 11 Medicarom

Romeo Gemilescu a deschis scorul pentru Medicarom in minutul 2, in infruntarea cu Tinmar, iar coechipierul sau, Liviu Moldoveanu a facut 2-0 dupa alte doua minute. In minutul 8, dupa un corner, Lucian Rusu, capitanul Tinmar, a redus din diferenta, insa Florian Prepelisnicu a inchis tabela la pauza la 3-1 pentru Medicarom. In repriza secunda, Gemilescu (dubla), Moldoveanu si George Petroiu au crescut numarul de reusite in dreptul Medicarom la 7, in timp ce Tinmar a mai reusit un gol, prin acelasi Lucian Rusu.

Et 11 Romcarton

Dupa ce s-a impus cu 2-1 in meciul tur, Romcarton a castigat si returul cu Flanco - cu un avans de 3 goluri de aceasta data. Bogdan Conovalov, Razvan Constantin Axinia (dubla) si Valentin Geanel (dubla) au inscris de 5 ori pentru Romcarton in prima repriza, in timp ce Flanco a reusit sa-l invinga pe portarul Alex "Torres" Mares de doar doua ori, prin Bogdan Avramia si Alexandru Dobroiu. In repriza secunda s-au inscris inca 4 goluri, cate doua de fiecare parte. Dobroiu si capitanul Radu Ban au semnat reusitele Flanco, in timp ce Bogdan Conovalov a bifat hat-trick-ul pentru Romcarton.

Et 11 Priori

RAM Security a cedat in fata Prioriconstruct la finele unui derby incendiar si extrem de echilibrat. Priori a deschis scorul in chiar primul minut de joc, prin Cristian Istrate, insa Viorel Nita de la RAM a egalat situatia in minutul 2... Echilibrul de forte din teren s-a reflectat pe tabela pana in minutul 18, cand Istrate a lovit din nou, ducand scorul la 2-1 pentru "constructori". La sase minute dupa reluarea partidei, Robert Lautaru a reusit sa restabileasca iar egalitatea, insa o dubla a lui Daniel Gata a inclinat balanta in favoarea Prioriconstruct si RAM n-a mai reusit sa impinga mingea-n ate, desi a luptat din rasputeri pana-n ultima clipa.

 

Additional information