Whiteland si Tinmar conduc in topul Golgheterilor

stire12

Mircea Catargiu de la Whiteland si Lucian Rusu de la Tinmar sunt cei mai prolifici marcatori din Campionatul Sports Arena - Futsal, cu 16 reusite. Ei sunt urmati, la doar un gol distanta, de Daniel Gutnic de la RAM Security si Alexandru Nechita de la Prioriconstruct.

Catargiu a inscris de doua ori in etapa a XII-a, aducand victoria cu 2-1 a Whiteland in fata Medicarom. Desi echipa sa a pierdut restanta cu RAM Security cu 3-7, Lucian Rusu a semnat toate cele trei reusite ale Tinmar. De cealalta parte, Daniel Gutnic a bifat dubla, cot la cot cu Raul Neagoe, in timp ce Viorel Nita a adus celelalte trei reusite ale RAM si si-a rotunjit la 12 zestrea de goluri marcate pana acum in competitie.

stire 12

Alexandru Nechita a inscris si el pentru Prioriconstruct - un hat-trick - in etapa a XII-a, intr-o partida dificila cu Romcarton. Dan Popescu s-a dovedit providential pentru "galbeni" in prima repriza, deschizand scorul in minutul 3 si invigandu-l de inca trei ori pe portarul "constructorilor" Iulian Dumitrescu pana in minutul 16. Si cu aportul lui Marian Sava, Romcarton conducea cu 5-3 la pauza si incepea cu incredere repriza secunda. Insa Priori s-a ambitionat si, in 13 minute, a egalat situatia pe tabela prin Marian Boiesan si Marius Pana. Baietii de la Romcarton au incercat sa revina, insa Alexandru Nechita a inclinat balanta in favoarea Prioriconstruct, cu doua goluri in ultimele patru minute de joc.

 

Additional information