Recidivistii au spart gheata

Et 8 Recidivistii

Dupa ce au fost egalati in ultimele minute de joc de trei ori si au pierdut la limita doua meciuri, Recidivistii au reusit prima victorie in Campionatul Sports Arena - Futsal in fata puternicei echipe a RAM Security. Romcarton ramane singura echipa neinvinsa din competitie, in timp ce Whiteland a obtinut a patra victorie.

RAM a inceput in forta partida si avea deja 2-0 in fata Recidivistilor in minutul 5, gratie a doua reusite semnate de golgheterul Daniel Gutnic. Un minut mai tarziu, "recidivistul" Bogdan Ionascu reduce din diferenta, insa Gutnic revine cu gol in minutul 10. IT-stii tureaza motoarele si revin in forta, restabilind egalitatea cu o dubla a lui Mihai Andrei Ferener-Vari. 3-3 la pauza si meciul era relansat.

La doua minute dupa reluarea partidei, RAM se desprinde din nou, cu un gol al lui Viorel Nita, insa Sidorel Ion restabileste repede egaliatea pe tabela. Jocul a continuat in forta, cu lupte grele la minge si presiune la ambele porti. In minutul 30 Alin Niculescu invinge apararea RAM si Recidivistii preiau conducerea si, din fericire pentru ei, reusesc sa reziste pana la final in fata atacurilor incrancenare ale jucatorilor de la RAM.

"Imi felicit colegii pentru prima victorie in acest campionat. Dupa lantul de ghinioane din meciurile precedente, in care am fost egalati sau am pierdut in ultimele 2 minute, astazi am reusit sa recuperam dupa ce am fost condusi de 3 ori si sa castigam, ceea ce face acasta victorie si mai frumoasa", a declarat Marian Craciunescu, managerul Recidivistilor. "In mod cert jocul nostru a crescut calitativ de la meci la meci, dar as vrea sa remarc modul in care astazi, fara nicio rezerva, am reusit sa ne mobilizam si sa suplinim chiar si absenta unui portar de meserie. Florian Mocanu ne-a ajutat enorm in aceasta partida, atat prin interventiile pe care le-a avut intre buturi, dar si prin calitatea lui de a pasa. Le multumesc tuturor baietilor pentru aceasta victorie muncita, obtinuta in fata unei echipe care trage la campionat. Este un rezultat care ne motiveaza si ii astept pe toti sa-si aduca aportul la noi reusite. Capitanul echipei, portarul Razvan Grancea, este si el asteptat... cu berea", a mai spus el.

Romcarton, imbatabila

Et 8 Romcarton

Cu Razvan Ardeleanu in zi de gratie, secondat de Marian Sava si Viorel Matei, Romcarton a trecut cu 7-4 de Medicarom in etapa a VIII-a si ramane singura echipa neinvinsa din Campionatului Sports Arena - Futsal.

Et 8 Flanco

Victorioasa a fost si Whiteland, dupa un meci greu cu Flanco. "Albastrii" au condus pe tabela jumatate de repriza, dupa ce Nicu Olenic a deschis scorul in minutul 4. Whiteland a revenit insa si a intors rezultatul, inscriind doua goluri intr-un minut, prin Mirel Ghita si Mircea Catargiu. Cele doua combatante s-au incins la joc, insa, in ciuda atacurilor si contraatacurilor inversunate, golurile au lipsit... pana in minutul 34, cand Mircea Catargiu a revenit cu gol pentru Whiteland. Baietii de la Flanco au continuat lupta si, doua minute mai tarziu, Razvan Dragomir reducea diferenta la un singur gol. Finalul a fost palpitant, insa scorul a ramas neschimbat: 3-2 pentru Whiteland.

 

Additional information