RAM isi ia revansa

Et 10 RAM

Dupa ce a pierdut la un gol diferenta in fata Medicarom in turul Campionatului Sports Arena - Futsal, RAM Security si-a luat revansa in retur. Romcarton si Prioriconstruct au facut si ele diferenta in retur, dupa ce in tur terminasera la egalitate cu Recidivistii si, respectiv, Flanco. Liderul Whiteland s-a impus din nou in fata Tinmar si a preluat conducerea si in clasamentul golgheterilor, prin Mircea Catargiu.

Cu un hattrick al lui Romeo Gemilescu si o dubla semnata Liviu Moldoveanu, Medicarom castiga restanta cu RAM Security cu 5-4 chiar inainte de pauza competitionala. Cele doua echipe au avut sansa sa se infrunte din nou, in chiar prima etapa a returului. Dupa o prima repriza incinsa, cu scor alb, Medicarom a preluat conducerea pe tabela cu o reusita a lui Razvan Minea, in minutul 23. Hotarati sa-si ia revansa, baietii de la RAM au turat motoarele si au egalat, dupa doar un minut, prin Viorel Nita. Acelasi Nita a revenit cu gol in minutul 26, iar coechipierul acestuia, Raul Neagoe, a bifat si el dubla, inchizand tabela la 4-1 pentru RAM.

Au facut diferenta in retur

Et 10 Romcarton

Dupa ce au terminat partida tur cu scorul de 1-1, ambele echipe inscriind in ultimele sapte minute de joc, Romcarton si Recidivistii IT au jucat de la egal la egal pana aproape de finalul meciului si in returul competitiei. A fost 0-0 pana in minutul 35, cand Marian Sava a reusit sa-l invinga pe vajnicul portar "recidivist" Razvan Grancea si sa aduca Romcarton in avantaj. Inimosi din fire, Recidivistii au fortat egalarea, insa sansa n-a fost de parte lor. In penultimul minut de joc, Romcarton a revenit cu gol prin Razvan Constantin Axinia si si-a adjudecat partida cu 2-0.

Et 10 Priori

Si Prioriconstruct s-a impus in fata Flanco cu 7-1, dupa ce in meciul tur cele doua ehipe terminasera la egalitate, 3-3, dupa o partida palpitanta, cu rasturnari de scor si multe ratari. Priori a punctat prin Gheorghe Constantin - hat-trick, Sorin Brailescu - dubla, Cristian Gata si Cristian Istrate, in timp ce golul Flanco a fost marcat de managerul Radu Ban.

Whiteland, lider la general si in topul golgheterilor

Et 10 Whiteland

Mircea Catargiu de la Whiteland a preluat conducerea in clasamentul marcatorilor Campionatului Sports Arena - Futsal, dupa ce a inscris de trei ori in poarta Tinmar in prima etapa din retur. Cu doua duble semnate de Ionut Neagu si Valentin Alexandru, precum si o reusita a lui Alexandru Siru, Whiteland a fost de neoprit. Desi s-a batut cu vitejie pentru fiecare minge si s-a zbatut sa inscrie, Tinmar n-a reusit sa infiga mingea-n ate decat de doua ori, prin capitanul Lucian Rusu.

S-a terminat 8-2 pentru Whiteland care ramane in fruntea clasamentului general provizoriu, la egalitate de puncte cu Prioriconstruct, dar avantajata de succesul inregistrat in meciul direct din tur.

 

Additional information