Victorii cu 3 goluri pentru Avira si RINF

IMG 6821

Meci inflacarat intre Endava si Avira, in ritm alert, cu faze frumoase, ratari la ambele porti si trei reusite - in contul liderului. Dupa o prima repriza in care golgheterul Catalin Neagu s-a tinut de ratari si un fundas a infipt mingea-n ate, RINF a trecut cu 3-1 de Orange Services care a contrat-o la fiecare faza aproape. 

Dupa noua minute de joc pe contre si cateva ratari, Liviu Cofei deschidea scorul pentru lider in intalnirea cu ocupanta locului al III-lea in clasamentul provizoriu. Au urmat alte ocazii esuate de gol si un time-out cerut de Endava, apoi pe final de repriza, un nou gol - tot pentru Avira. Endava a avut sansa sa recupereze din diferenta, dar a esuat; si liderul putea puncta pentru 3-0, la finele unui schimb de pase intre Bogdan Avramia si Florin Plecanciuc, dar finalizarea a fost pe langa...

Repriza secunda a adus o succesiune de ratari la ambele porti, precipitarea jocului, o aparare de fier pentru Endava si actiuni tot mai curajoase in ofensiva in incercarea de a reveni pe tabela. Insa Avira a raspuns cu un joc tactic, asezat, cu mingea plimbata "pe semicerc, ca la handbal" pe final si un gol norocos reusit de Cofei in minutul 39 care pecetluia victoria.

Portarul Orange Services a facut senzatie

IMG 6961

RINF a avut ceva de furca cu Orange Services, care a stat excelent in teren si i-a blocat tentativele de sut. Si portarul telecom, Florin Pirleci, a fost in mare forma. "Gasca nebuna" a reusit totusi sa trimita mingea-n plasa de doua ori in prima repriza: primul gol a fost anulat pe motiv de hent pentru ca, in minutul 15, dupa un adevarat asalt la poarta Orange Services, aparatorul Florin Dovleac sa deschida scorul. "Am jucat bine, nu inteleg cum au dat golul ala", comenta Adi Lungu, managerul echipei telecom, la pauza.

La cinci minute dupa reluare, golgheterul RINF, Catalin Neagu, isi scotea parleala pentru ocaziile ratate in prima repriza si facea 2-0, iar Ionut Ursan il urma cu golul cu numarul 3. Orange Services reusea si ea sa marcheze, prin Gheorghe Robu, insa jocul defensiv a fost punctul forte al echipei, iar portarul omul meciului dupa ce a scos o ploaie de mingi expediate de adversari.

Additional information