Din nou... #fair play!

IMG 6881

Joc frumos intre Luxoft Old Boys si Vodafone pana cu cateva minute inainte de final cand, din pacate, micile comentarii si vorbele mai putin alese aruncate pe sub mustata la adresa adversarului au incins iar spiritele si au provocat o iesire nesportiva necontrolata. S-a lasat cu doua cartonase rosii si suspendari.

Victoria cu "sora" Luxoft si egalul cu Orange au "turnat" multa incredere in jocul Luxoft Old Boys. Dupa 5 minute echilibrate cu Vodafone, "batranii" au beneficiat de un corner; mingea a fost respinsa de apararea si... iar faza fixa, urmata de un nou corner executat excelent de Decebal Popa si finalizat cu gol de Robert Puscasu. Ionut Badea si-a incercat si el sutul pentru Vodafone, dar mingea a sters bara, in timp ce Decebal, scapat singur pe contraatac, a trecut razant pe langa golul de 2-0.

In minutul 14, Alexandru Ghitan restabilea egalitatea cu un super-gol. "Gnohere!", au scandat coechipierii de la Vodafone. Dupa reluare, Florin Craciun i-a urmat exemplul, inscriind si el o "bijuterie", insa "batranii" au revenit prin Puscasu dupa ce o minge sutata de acesta pe poarta i-a alunecat din maini portarului Vodafone si s-a infipt in ate.

Frumusetea jocului a fost intinata pe final, din pacate, cand micile comentarii si vorbele mai putin alese aruncate pe sub mustata la adresa adversarului l-au scos pe acesta din pepeni si reactia a fost exploziva, necontrolata. Protagonistii, Ghitan de la Vodafone si Puscasu de la Luxoft Old Boys s-au ales cu rosii si cu suspendari - chiar de trei etape pentru "batran".

Spiritele s-au calmat, jocul a fost reluat si, pe ultima suta de metri, Marius Stanciu a adus victoria cu numarul 7 pentru Luxoft Old Boys.

 

Additional information