Un punct pentru Orange si Luxoft, trei pentru Wipro

IMG 7100

Dupa un scor alb la pauza, Orange si Luxoft si-au impartit golurile in repriza secunda. Cu mult efort, ratari si emotii. Si Orange Services a tinut tabela "curata" in prima repriza a intalnirii cu Wipro, insa a cedat in fata "fosforescentilor" in partea a doua.

Au alternat momentele de dominare intre Orange si Luxoft in prima repriza. Ambele echipe au alergat foarte mult si s-au luptat cu indarjire, insa niciuna n-a reusit sa-si valorifice ocaziile. La sapte minute dupa startul secundei, Silviu Haldan spargea gheata si facea 1-0 pentru Luxoft. Jocul a continuat pe contre, cu suturi "in van" pana in minutul 35, cand Alex Onea reusea egalarea. "Jucam mai bine, suntem mai buni, haideti sa le dam doua!" si-a incurajat Adrian Iliesi - din rolul de portar - coechipierii suparati. Numai ca, in doar doua minute, Alex Nedelcu facea 2-1 pentru Orange si atata si mai tare focul. In minutul 39, Luxoft a obtinut un fault in apropierea careului advers si l-a fructificat. Degeaba si-a instruit portarul Orange zidul... Haldan a sutat si a inscris. "Inca un minut; avem timp sa le mai dam unul!", a strigat din poarta Iliesi. Si Luxoft a fost cat pe ce sa-i urmeze indemnul dupa un nou fault in apropierea careului. Haldan a executat lovitura - schimband tactica si pasandu-i mingea unui coechipier, insa apararea portocalie a fost pe faza si meciul s-a terminat egal.

IMG 6991

Nul la pauza a fost si in intalnirea dintre Wipro si Orange Services, numai ca in repriza secunda telecomistii au cam obosit si s-au dovedit neinspirati cand au avut ocazia sa inscrie. Iar Wipro nu i-a iertat, puctand de sase ori pana la final, prin Alex Bujicu, Liviu Lazar, Valeriu Neculae (dubla), Adrian Popescu si managerul Romulus Caralicea Marculescu.

Additional information