Cate trei puncte pentru doua din echipele telecom

IMG 7238

Orange a trecut cu 4-1 de InCrys, dupa 1-0 la pauza, in timp ce Vodafone a facut 2-1 cu Softvision.

InCrys a intrat mai bine in meci si a avut cateva faze frumoase la poarta Orange, nefinalizate insa cu gol. Cu trecerea minutelor, "portocalii" au intrat, incet, incet, in meci, in schimb jucatorii InCrys au inceput sa aiba dificultati in a se gasi pe teren. Scorul a ramas alb pana cu doua minute inainte de pauza, cand Florin Niculae a fost omul potrivit la locul potrivit si a trimis mingea-n ate pentru Orange. Adversarii au avut imediat sansa sa revina, insa norocul nu le-a suras atunci ci in minutul 22 - prin Danut Pintica.
"Cautati solutii, scoateti pe cineva din joc!", si-a indrumat portarul Orange coechipierii. Si jucatorii de pe margine au inceput sa dea indicatii si "portocaliii" s-au insufletit. In minutul 25, Alex Nedelcu a punctat pentru 2-1, in timp ce InCrys a punctat doar la impresia artistica - cu o incercare de foarfeca nesoldata, din pacate, cu gol. Pe final de partida, Alex Croitoru si Nedelcu au dus scorul la 4-1 pentru telecomisti, in timp ce adversarii aveau in continuare probleme cu coordonarea in teren pe faza de atac. "N-am avut vlaga, zici ca suntem morti", a comentat Pintica la final.

IMG 7366

Dupa 7 minute de joc pe contre, Vodafone a beneficiat de un corner in intalnirea cu Softvision. Portarul Ion Ciocan l-a impins pe ultimul aparator, Stefan Ghita, sa ajute; a primit mingea si a inscris. Doua minute mai tarziu, Teodor Berghiu marea avansul cu bara-gol si telecomistii se mai relaxau. Un pic prea mult avand in vedere ca au sutat precipitat cand au avut ocazii si au inceput sa aiba si sincope in aparare. Insa Softvision n-a profitat.
Abia dupa pauza Vladut Micu a reusit sa reduca din diferenta si apoi ratarile au continuat. Softvision a avut sansa sa egaleze, cu doi oameni scapati pe contraatac, iar Vodafone i-a urmat exeemplul imediat, ratand o ocazie cu trei oameni in fata portii. "John, trei ai ratat cu poarta goala practic... cinci cu astea doua", i-a strigat portarul Vodafone coechipierului Ionut Badea ceva mai tarziu, exasperat, insa lucrurile nu s-au schimbat. Ba chiar a cerut un time-out pe motiv ca ceilalti sunt "aiuriti" - intr-atat incat aveau impresia ca-i 3-1, nu 2-1, dar eforturile in atac n-au mai dat roade pana la final. Din fericire pentru telecomisti, nici Softvision n-a mai fructificat si cele trei puncte au fost ale lor.

 

Additional information